Str. Decebal 124 Cluj-Napoca, Cluj

  • Profesor Doctor InginerKiss Zoltan
    Scrie o recenzie
    90% recomanda produsul

    Structuri prefabricate din beton armat

    Recomandări pentru alcătuirea constructivă și dimensionarea structurilor în cadr

  • 400.00 lei

Descriere

Stimati ingineri, suntem entuziasmați să vă anunțăm că a apărut cartea "Structuri prefabricate din beton armat - Recomandări pentru alcătuirea constructivă și dimensionarea structurilor în cadre" de prof. dr. ing. Kiss Zoltan, administratorul biroului de proiectare Plan 31, o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui proiectant de structuri. 

Cartea aduce o contribuție la perfecționarea proiectării și a executării structurilor prefabricate din beton armat, prezentând detalii constructive ale elementelor prefabricate cât și detalii de îmbinare a acestora. 

Toate recomandările și detaliile prezentate în carte sunt verificate în practică, fiind aplicate în numeroase proiecte realizate de autor în cadrul biroului Plan 31, atât în țară cât și în străinătate (peste 6,000,000 mp de structuri prefabricate proiectate și executate).

Recenzii

Radu Alexandru
Comentariu
Aceasta carte este excelenta
Sub anonimat
Comentariu
test

Despre Autor

kiss zoltan

Prof. Dr. Ing. Kiss Zoltán

Prof. Dr. Ing. Kiss Zoltán este un renumit cadru didactic și cercetător la Facultatea de Construcții, cu o carieră de peste două decenii dedicată excelenței academice și inovării în domeniul ingineriei civile. Cu o pregătire solidă și o pasiune deosebită pentru construcții durabile și tehnologii avansate, profesorul Kiss a devenit un reper în comunitatea academică și profesională.

Prof. Kiss Zoltán a obținut titlul de Doctor în Inginerie Civilă de la o universitate de prestigiu, unde a realizat cercetări de pionierat în domeniul materialelor de construcție și structurilor inovative. Înainte de doctorat, a finalizat cu succes studiile de licență și masterat în inginerie civilă, demonstrând o excelentă performanță academică.

În cadrul Facultății de Construcții, Prof. Dr. Ing. Kiss Zoltán predă cursuri fundamentale și avansate, acoperind o gamă largă de subiecte, de la mecanica structurilor la tehnologii moderne de construcție. Metodele sale pedagogice inovatoare și abordarea interactivă a predării au fost recunoscute și apreciate de studenți și colegi deopotrivă.