Str. Decebal 124 Cluj-Napoca, Cluj

  • Profesor Doctor InginerKiss Zoltan

    Proiectarea structurilor de beton dupa SR EN 1992-1

    Recomandări pentru alcătuirea constructivă și dimensionarea structurilor în cadr

  • 150.00 lei

Descriere

In ultima perioada tehnica betonului armat a inregistrat progrese de neconceput in trecut, concretizate printr-un mare volum de lucrari remarcabile. Constructiile din beton armat, avand un domeniu larg de utilizare, prezinta o importanta tehnica si economica ridicata. Tocmai de aceea sustinerea dezvoltarii in acest domeniu este esentiala pentru intreaga industrie a constructiilor.

Cultul constructiilor, raportul cheltuielilor salariale/materiale, materialele de constructie disponibile si tehnologiile prezinta diferente mari de la o tara la alta. Trebuie sa luam in considerare insa o Europa fara granite in care tehnologiile si materialele noi se distribuie rapid, indiferent de pozitia geografica a unei tari.

Crestearea vertiginoasa a volumului de informatii a permis imbunatatirea substantiala a prescriptiilor de proiectare ale caror prevederi reflecta mai fidel omportarea reala a constructiilor de beton armat conferind o siguranta mai mare structurilor realizate.

Prin continutul si modul de abordare a subiectelor, manualul se adreseaza atat studentilor cat si inginerilor din proiectare si executie

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Despre Autor

kiss zoltan

Prof. Dr. Ing. Kiss Zoltán

Prof. Dr. Ing. Kiss Zoltán este un renumit cadru didactic și cercetător la Facultatea de Construcții, cu o carieră de peste două decenii dedicată excelenței academice și inovării în domeniul ingineriei civile. Cu o pregătire solidă și o pasiune deosebită pentru construcții durabile și tehnologii avansate, profesorul Kiss a devenit un reper în comunitatea academică și profesională.

Prof. Kiss Zoltán a obținut titlul de Doctor în Inginerie Civilă de la o universitate de prestigiu, unde a realizat cercetări de pionierat în domeniul materialelor de construcție și structurilor inovative. Înainte de doctorat, a finalizat cu succes studiile de licență și masterat în inginerie civilă, demonstrând o excelentă performanță academică.

În cadrul Facultății de Construcții, Prof. Dr. Ing. Kiss Zoltán predă cursuri fundamentale și avansate, acoperind o gamă largă de subiecte, de la mecanica structurilor la tehnologii moderne de construcție. Metodele sale pedagogice inovatoare și abordarea interactivă a predării au fost recunoscute și apreciate de studenți și colegi deopotrivă.