Str. Decebal 124 Cluj-Napoca, Cluj

Responsabili pentru peste 6.100.000 m2 proiectati

Peste 340 proiecte finalizate

Grupul de firme PLAN 31

Firmas PLAN 31 Ro srl a fost fondata în anul 1999 şi face parte din grupul PLAN 31. Acesta e constituit din:

  • PLAN 31 MERNOK KFT – Ungaria
  • PLAN 31 BG – Bulgaria
  • PLAN 31 UA – Ucraina
  • KS PLAN 31 – Republica Moldova
  • PLAN 31 SER – Serbia

Un drum nou deschis din 1999

Povestea echipei PLAN 31 incepe in anul 1999 si se deruleaza pana astazi cu realizari in domeniul proiectarii structurilor civile si industriale. Activitatea principala a inginerilor nostri e indreptata catre proiectarea structurilor. Pe langa aceasta, firma PLAN 31 are o experienta vasta in consultata de specialitate in domeniul proiectarii, expertize tehnice, consolidari, teste pe materiale si monitorizarea constructiilor in executie si in exploatare.

Datoritra muncii depuse in cadrul colectivului de proiectare, PLAN 31 a devenit cunoscuta ca fiind una dintre cele mai serioase si consecvente birouri de proiectare din Romania si e luata mereu ca termen de comparatie pentru celelalte firme de profil din tara.

Pentru a putea ramane competitivi pe piata am ales sa investim in solutii moderne de calcul si detaliere. Am investit in cele mai moderne si dezvoltate produse software disponibile. Acestea au ajutat prin faptul ca inginerii nostri au reusit sa castige timp in materializarea ideilor. Astfel, de la primirea temei de proiectare si pana la livrarea proiectului timpul s-a redus considerabil.

Colaboratorii nostri:

Adresa Birou Proiectare PLAN 31 Ro

Proiect prea greu? Nu pentru noi!

Lista proiectelor noastre cuprinde foarte multe categorii: centre comerciale, centre logistice, sali de sport, stadioane si multe altele. Ne plac provocarile. Nu ne dam inapoi de la nici un proiect.

Evoluam din 1999. Cu fiecare proiect pe care il preluam imbogatim parcursul nostru in proiectare. De-a lungul anilor am intalnit foarte multe proiecte care presupuneau rezolvari diferite.

Evolutia se datoreaza implicarii cu care tratam fiecare proiect. Stim ce raspundere poarta fiecare investitie si ne preocupa sa le ducem pe toate la bun sfarsit.

In avantul tehnologic in care ne invartim, e foarte important pentru noi sa fim la curent cu toate noutatile din domeniu. Afectuam cercetari care ne ajuta sa imbunatatim procesul proiectarii.